Testaa lapualainen horoskooppimerkkisi

  • Digi&Some
  • Sisältö

Maailman ensimmäiset kaupunkihoroskoopit löytyvät Lapualta

Päätimme yhdessä Lapuan kaupungin kanssa tuoda lisäpilkettä kuntamarkkinoinnin silmäkulmaan ja loimme tähtitaivaalle lapualaiset horoskooppimerkit. Reilun kuukauden kampanjoinnin aikana 3271 henkilöä selvitti lapualaisen horoskooppimerkkinsä.
Kampanja oli käynnissä sosiaalisen median ja digitaalisissa kanavissa. Harkituille ja suppeille kohderyhmille suunnatun kampanjan tulokset ylittivät
odotuksemme.

Tutustu kaikkiin horoskooppimerkkeihin alta. Lisäksi voit selvittää oman lapualaisen horoskooppimerkkisi täältä >>

Horoskooppikampanjan tulokset

3271 kpl

tehtyjä

horoskooppitestejä

 

224448

 näyttökertaa Facebookissa ja Instagramissa.
 linkin klikkauksia:
3130 kpl

32294

näyttökertaa Youtubessa.

katselukertoja:
32 294 kpl

 

 

 

Rekryvinkkauskampanja horoskooppikampanjan yhteydessä

Lapualla järjestettiin kesäkuumalla rekrytointitapahtuma, johon lapualaiset saivat vinkata omasta mielestään Lapualle sopivia työntekijöitä, ja johon sai
myös ilmiantaa itsensä. Tapahtumassa paikalliset yritykset kertoivat rekrytointitarpeistaan ja Lapuan kaupungin väki asumisesta Lapualla. Lapuan rajojen yli ulottuva kampanja keräsi tapahtumaan yli 20 osallistujaa, Etelä-Pohjanmaalta, Pirkanmaalta, Pääkaupunkiseudulta ja Varsinais-Suomesta.

Tapahtuman osallistujamäärä oli kampanjan tärkein mittari. Pääosin Facebookissa ja Instagramissa toteutettu kolmen viikon kampanja oli myös mainosominaisuuksiltaan onnistunut. Facebookissa & Instagramissa näyttökertoja mainoksilla oli yhteensä 369 436 kpl, linkinklikkauksia 2 707 kpl ja klikkihinta 0,63 €.

Rekryjampanjan tulokset

369436

näyttökertaa

Facebookissa ja Instagramissa

 

2707 kpl

linkin klikkausta

 

▶ Somesisällöt ja -mainonta

▶  Digimainonta

20220607_Lapua_horoskooppi_FB1200x628_ihastuttava_maitoperuna (1)

Ihastuttava maitoperuna

Persoonallisuus

Ihastuttava maitoperuna on oikea ilo kaikille ympärillään oleville. Olet luonteeltasi valoisa kuin kesäyö ja makoisa kuin esikuvanasi oleva perinneruoka. Maitoperunat ovat hyviä kuuntelijoita ja sinun seurassasi on helppo viihtyä.

Ennuste talvikaudelle 2022–2023
Kesällä 2022 vaihdat maisemaa ja saat uusia mausteita elämääsi. Valloitat hurmaavalla persoonallasi uusia tuttavuuksia. Luota siihen, mikä on kirjoitettu tähtiin: maitoperunat ovat aidoimmillaan Etelä-Pohjanmaalla Lapualla.

Tärpit ihastuttavalle maitoperunalle
Viihdyt kulttuuririennoissa ja ihmisten ilmoilla, joten Kulttuurikeskus Vanha Paukun ilmaiset museot ja näyttelyt tarjoavat sinulle sielunravintoa.

Maitoperuna maadoittuu ja saa energiaa luonnosta, tarkemmin sanoen kauniina pidetyistä puutarhoista. Kokeile Jokilaakson matkailupuutarhaa ja nauti kotieläinten seurasta, kalastamisesta, riippumatolla loikoilusta tai makkaranpaistosta.

Sosiaalisena maitoperunana saat iloa muiden kohtaamisista, joten yhdistystoiminta sopii sinulle kuin maito perunaan.

20220607_Lapua_horoskooppi_FB1200x628_innokas_kanakoira (1)

Innokas kanakoira

Persoonallisuus
Innokas kanakoira on helmi työntekijänä. Kun kanakoira kokee työnsä merkityksellisenä, hän noudattaa sovittuja käskyjä ja mukautuu useanlaisiin pesteihin. Kanakoiran häntä vipattaa jos jonkinlaisten siivekkäiden perään.

Ennuste talvikaudelle 2022–2023
Vaikka kanakoira on perusluonteeltaan innostuneen optimistinen, et ole viime aikoina antanut tassua tavalliseen tapaan perusherkkujen edessä. Nuuhkit muutosten tuulia ja tähdet johdattavat polkuasi kohti Lapuaa.

Tärpit innokkaalle kanakoiralle
Tietenkin viihdyt kaltaisiesi parissa Lapualla järjestettävässä kanakoiranäyttelyssä tai Saksanseisojakerhon vuosittaisessa Junkkari-tapahtumassa, jossa tapaat lajitovereitasi suurin joukoin.

Luonnonläheistä ympäristöä Lapualta löytyy kyllä muillekin koira- ja eläinihmisille. Simpsiön luontopolkujen korkeuserot ja lehtolajisto tekevät jokaisesta lenkistä erilaisen hajumerkkejä myöten. Talvella laskettelet kirsu edellä Simpsiön hiihtokeskuksen mäkiä alas.

Innokas kanakoira löytää häntä heiluen loputtomasti harrastuksia ja harrastuskavereita Patruuna-Areenan joukkue- ja yksilölajeista.

 

20220607_Lapua_horoskooppi_FB1200x628_intuitiivinen_räpylä

Intuitiivinen räpylä

Persoonallisuus

Räpylät ovat syntyneet onnellisten tähtien alla, sillä sinulla on ominainen kyky olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kun räpylä oppii käyttämään tätä luontaista vaistoaan, mikään ei ole hänelle mahdotonta.

Ennuste talvikaudelle 2022–2023
Olet nähnyt merkkejä ja tuntenut vetoa Etelä-Pohjanmaalle. Älä epäile, vaan tartu toimeen: kun seuraat intuitiotasi, täysosumat tulevat kohdallesi kuin itsestään. Kaikkien aikojen koppi odottaa Lapualla.

Tärpit intuitiiviselle räpylälle
Jos olet niitä räpylöitä, jotka eivät vielä ole istuneet pesäpallo-ottelussa, tänä kesänä on korkea aika! Kurkkaa Superpesiksen mestareiden, Lapuan Virkiän ottelut!

Räpylä pääsee yllättämään itsensä ja läheisensä, kun se koppaa uuden mielenkiinnonkohteen ja suuntaa Kansalaisopiston kursseille tai testaa musiikki-instrumenttien sopivuutta otteeseen Musiikkiopistossa.

Koppaa uusi ura Lapualta. Lapuan maaperä on menestystarinoiden rikastamaa, jossa sinunkin menestystarinasi odottaa. Kurkkaa avoimet työpaikat tai tutustu yrityksen perustamiseen Lapualla.

 

20220607_Lapua_horoskooppi_FB1200x628_liukasliikkeinen_taimen (1)

Liukasliikkeinen taimen

Persoonallisuus
Liukasliikkeiset taimenet tunnetaan nopeista liikkeistään niin arki- kuin työelämässäkin. Sinä et kauaa pysy aloillasi, vaan etsit jatkuvasti uutta tekemistä. Uteliaisuus vie sinut toisinaan epämiellyttäviinkin tilanteisiin, mutta selviät niistä pyrstönheilautuksella.

Ennuste talvikaudelle 2022–2023
Kuluneiden kuukausien aikana et ole ollut omimmillasi, vaan olet antautunut virran vietäväksi. Kaipaat muutosta. Tähtitaivas ja planeetat ohjaavat sinua kohti jokimaisemanvaihdosta. Niiden mukaan kesän 2022 kalaonni osuu Lapualla.

Tärpit liukasliikkeiselle taimenelle
Saat uutta näkökulmaa, kun siirryt välillä aalloista niiden yläpuolelle: jokilaivaristeily Lapuanjoella avaa silmäsi aivan uusille maisemille ja ajatuksille.

Kun tunnin mittainen risteily on ohi, kannattaa ojentaa evä ja avata ovet Kulttuurikeskus Vanhaan Paukkuun. Sen maksuttomista museoissa ja näyttelyissä riittää haavi auki katseltavaa pitkäksi aikaa.

Liukasliikkeisenä olet valmis tarttumaan uusiin tilaisuuksiin, kun sopiva tulee eteesi. Kurkistapa Lapuan avoimet työpaikat – löytyykö sieltä seuraava intohimosi?

 

20220607_Lapua_horoskooppi_FB1200x628_viilettävä_suksi

Viilettävä suksi

Persoonallisuus
Viilettävällä suksella on kyky luoda omia latujaan. Menet sinne, minne muut eivät ole vielä tohtineet mennä – muut seuraavat tekemiäsi latuja sitten, kun rohkenevat. Pystyt liukumaan eteenpäin sauvoilla tai ilman, joten pienet vastoinkäymiset eivät haittaa menoa.

Ennuste talvikaudelle 2022–2023
Suksi kaipaa rinteitä, jotta se saa kunnolla vauhtia ja etenee kohti päämääräänsä. Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla kohoaa Simpsiö, läntisen Suomen suurin monirinteinen laskettelukeskus. Sinun tähtesi tuikkii sen huipulla: suuntaa siis sinne.

Tärpit viilettävälle sukselle
Kun kaipaat vaihtelua puuteriin, suuntaa Lapualla futsal-, jalkapallo-, keilailu-, lentopallo-, salibandy-, hiihto-, uinti- tai padeltreeneihin. Korisliigassa pelaava Kobrat sekä naisten pesäpallojoukkue Lapuan Virkiä tarjoavat valtakunnan parhaimman tason urheiluviihdettä.

Jäykinkin suksi vetreytyy Virkistysuimala Sateenkaaren löylyissä ja polskeissa.

Aidoimmillaan viilettävä suksi on Simpsiön hiihtokeskuksessa talvella, kun pääsee nauttimaan lumisista maisemista ja upeista rinteistä. Pisin rinne on 600-metrinen!

 

20220607_Lapua_horoskooppi_FB1200x628_ylväs_mesikämmen

Ylväs mesikämmen

Persoonallisuus
Kotikontujensa valtiaana tunnettu ylväs mesikämmen herättää kanssaeläjissään kunnioitusta ja ihastusta. Teet lähtemättömän vaikutuksen, missä tahansa liikutkin – itse asiassa kuninkaallinen maineesi on kiirinyt koko valtakuntaan.

Ennuste talvikaudelle 2022–2023
Muistissasi ovat edelliset talviunet – ne keskeytyivät jatkuvasti ja saivat sinut miettimään uutta uniluolaa. Kesä 2022 on mesikämmenelle erityisen suotuisa reviirin laajentamista varten. Tähdistöt valaisevat metsäpolullesi reitin Etelä-Pohjanmaalle Lapualle.

Tärpit ylväälle mesikämmenelle
Ylväinkin mesikämmen nauttii, kun pääsee telmimään veteen. Lapuan Virkistysuimala Sateenkaaressa arjen murheet unohtuvat ja lihakset vetreytyvät.

Lapualla asukastyytyväisyyden näkökulmasta keskeisimpiä vahvuuksia ovat koettu hyvinvointi ja turvallisuuden tunne. Täällä voit siis mutkitta tutustua pehmeämpään pörröiseen puoleesi ja aloittaa vaikka opinnot Lapuan taidekoulussa.

Karhunpennuille Lapua on hyvä paikka kasvaa ja kerätä pääomaa. Oppimisen ja viisastumisen paikkoja on mistä valita, ja perheenpäänä voit olla mielissäsi Kotihoidontuki kuntalisästä.