Rantajamit - Mainostoimisto 4D
Sulje

Tilaa uutiskirje

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rantajamit

Rantajamit on perinteikäskaupunkifestivaali, joka on järjestetty jo 30 kertaa. Se on vakiinnuttanut paikkansa osana suomalaista ja lohjalaista festivaalikulttuuria. Rantajamit on kesän odotetuimpia tapahtumia Länsi-Uudenmaan alueella. Suunnittelimme ja loimme tälle legendaariselle tapahtumalle arvoisensa tunnelmaan sopivan ilmeen teemalla: riemu, ranta ja rakkaus.

Elina Pakkanen, Asiakkuuspäällikkö, SSo

4D on auttanut meitä onnistumaan sekä uusasiakashankinnassa että tapahtuman brändin kehittämisessä. Hyvin ajoitetut suunnitelmalliset kampanjat ovat auttaneet lipunmyynnissä ja heidän kanssaan on tapahtumaa sanoitettu asiakkaille paremmin sekä hienovaraisesti uudistettu ulkoasua. 4D:ltä on avun saanut nopeasti, kun tilanne on sitä vaatinut sekä hyvän suunnittelun tuen ennen tapahtuman markkinoinnin aloittamista.

Rantajamit

Ilmeuudistus 2022

Rantajamien ilme ei enään vastannut nykyajan eläväistä ja raikasta estetiikkaa, joten uudistimme rohkeasti kokonaisilmeen vastaamaan ajan henkeä. Uudistuksen myötä otimme käyttöön kirkkaita värejä ja moderneja graafisia elementtejä, jotka toivat tapahtumalle tuoreutta ja dynaamisuutta.

Vanhasta ilmeestä säilytettiin aaltoelementti ja logo. Nämä tutut elementit toimivat siltoina menneisyyden ja nykyisyyden välillä, yhdistäen tapahtuman pitkän historian uuteen, energiseen ja houkuttelevaan ulkoasuun.

Ilme 2023

Päivitimme ilmettä tulevalle vuodelle lisäämällä uusia värejä ja elementtejä sekä päivittämällä niiden käyttötavat, tarjotaksemme festarikävijöille entistä hramoonisemman ja nykyaikaisemman elämyksen. Tämä uudistus ei kuitenkaan ollut täydellinen muutos, vaan pikemminkin kehitysaskel aiemmasta ilmeestä. Olemme säilyttäneet tapahtuman tutun ja rakastetun perusolemuksen, varmistaen, että vaikka ilme on uudistunut, se säilyttää silti tutun tunteen ja tuo samalla mukanaan virkistävän tuulahduksen.

Elina Pakkanen, asiakkuuspäällikkö, SSO

”Se on tässä, ei tartte sen enempää säätää. Oli oikein hyvä!”

Lisää upeita asiakkaitamme

Kaipaatko tuloksia?
Ota yhteyttä!

Mikko Granström

Tiia Nevalainen

Ota yhteyttä