Ajopyörä / Bikeshop.fi - Mainostoimisto 4D

Joskus pyöräkin pitää keksiä uudelleen

Kun Suomen vanhimpiin pyöräliikkeisiin kuuluva Ajopyörän kivijalkaliike vaihtoi osoitettaan, oli samalla brändiuudistuksen aika. Johtavana ajatuksena olivat selkeät värit ja yksinkertaiset grafiikat. Uudistus kunnioitti myös yrityksen pitkää historiaa. Siinä samassa muodostui myös ytimekäs slogan – Se pyörii!
Vuosien saatossa hedelmällinen yhteistyömme on syventynyt ja laajentunut eri medioihin ja materiaaleihin. Kattavaan ja kokonaisvaltaiseen tekemiseen – niin kuin kumppanien kesken toimitaan.

1949

EST.

+100 %

Rentous - brändi saa puhua kuin ihminen ihmiselle.

2

Yhteensovitettua brändiä.
Visa Nummiora, Bikeshopin toimitusjohtaja
Kiitoksia 4D:n tiimille hyvästä duunista työsuhdepyöräkampanjan kanssa! Myyntimme on noussut huomattavasti ja työsuhdepyöräbusiness on kasvattanut osuuttaan liiketoiminnastamme kampanjan myötä merkittävästi

Työsyhdepyöräilystä
koko kansan huvia

Kun maailma muuttuu, pitää yrityksen, brändin ja viestinnänkin reagoida. Pyöräala on ollut täysin ennennäkemättömän kysynnän tilanteessa keväästä 2020 lähtien. Yksi pyöräalaa vahvasti muovannut seikka oli työsuhdepyörän hankinnan mahdollistanut lakiuudistus. Ajopyörä päätti reagoida tähän vahvasti.

Tuimme pitkäaikaisen asiakkaamme strategista painostusta työsuhdepyöräilyyn toteuttamalla animaatiot kahdelle eri kohderyhmälle, työnantajille ja työntekijöille, samaa konseptia hyödyntäen. Kustannustehokas tapa mahdollisti vielä sekä Ajopyörän että Bikeshopin brändien mukaan ottamisen. Brändikkään vauhdikas animaatio, kohderyhmiä puhuttelevat viestit, oikeat kanavavalinnat ja huippuluokan spiikkaaja toivat Ajopyörälle sen ansaitseman huomion.

Kampanjalla saatiin laaja näkyvyys Youtubessa, MTV3:lla ja Adform-mainonnalla, sekä somemainonnalla Facebookissa ja Instagramissa.

609 000

Kontaktia MTV3:lla

1 054 000

Mainosnäyttöä Adformissa, Youtubessa ja Katsomossa

520 476

Videokatselua digikanavissa

6 526

Klikkausta

Kaipaatko tuloksia?
Ota yhteyttä!

Mikko Granström

Tiia Nevalainen

Ota yhteyttä
Tutustu projektiin