Lapuan kaupunki - Mainostoimisto 4D
Sulje

Tilaa uutiskirje

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Lapuan kaupunki

Tehtävämme oli uudistaa Lapuan kaupungin brändi ja osoittaa, että eteläpohjalainen Lapua on vireä ja moderni kaupunki, jolla on katse kohti tulevaisuutta.

Brändiuudistuksen lisäksi olemme tuoneet lisäpilkettä kuntamarkkinoinnin silmäkulmaan.
Uudistunut brändi ja visuaalinen ohjeisto laitettiin yksiin kansiin brändikäsikirjaksi. Käsikirjassa kerrotaan Lapuan kaupungin hissipuhe, bränditarina, -lupaus, -attribuutit ja -persoona sekä tone of voice -ohjeet. Lapuan kaupunki sai myös uuden sloganin ja logon.

Uusi ja moderni visuaalinen ohjeisto opastaa logon käyttöön, sähköpostin allekirjoittamiseen ja sovelluksiin digitaalisessa ympäristössä. Lisäksi ohjeisto sisältää brändi-ilmeen mukaiset ilmoituspohjat, PowerPoint-esityksen, asiakirjapohjat ja oheistuotteiden mallinnukset.

Maailman ensimmäiset kaupunkihoroskoopit löytyvät Lapualta

Päätimme yhdessä Lapuan kaupungin kanssa tuoda lisäpilkettä kuntamarkkinoinnin silmäkulmaan ja loimme tähtitaivaalle lapualaiset horoskooppimerkit.

Kampanja oli käynnissä sosiaalisen median ja digitaalisissa kanavissa. Harkituille ja suppeille kohderyhmille suunnatun kampanjan tulokset ylittivät
odotuksemme.
Tee testi

3 271

Tehtyä horoskooppitestiä

224 t.

Näyttökertaa ja 3 130 klikkausta somessa

32 t.

Näyttöertaa Youtubessa

Rekrykampanja

Lapualla järjestettiin kesäkuumalla rekrytointitapahtuma, johon lapualaiset saivat vinkata omasta mielestään Lapualle sopivia työntekijöitä, ja johon sai myös ilmiantaa itsensä. Tapahtumassa paikalliset yritykset kertoivat rekrytointitarpeistaan ja Lapuan kaupungin väki asumisesta Lapualla. Lapuan rajojen yli ulottuva kampanja keräsi tapahtumaan yli 20 osallistujaa, Etelä-Pohjanmaalta, Pirkanmaalta, Pääkaupunkiseudulta ja Varsinais-Suomesta.

Tapahtuman osallistujamäärä oli kampanjan tärkein mittari. Pääosin Facebookissa ja Instagramissa toteutettu kolmen viikon kampanja oli myös mainosominaisuuksiltaan onnistunut.

370 000

Näyttökertaa somessa

2 707 kpl

Linkin klikkausta

0,63 €

Klikkihinta

Lisää upeita asiakkaitamme

Kaipaatko tuloksia?
Ota yhteyttä!

Mikko Granström

Tiia Nevalainen

Ota yhteyttä
Tutustu projektiin