Element Logic - Mainostoimisto 4D

Element Logic

Asiakkaamme Element Logic on varastoautomaation edelläkävijä ja maailman suurin AutoStore-järjestelmätoimittaja. Heidän kasvunsa on ollut huimaa sekä Suomessa että maailmalla. Tunnettuus ei kuitenkaan ole seurannut käsi kädessä kasvun kanssa, joten he valitsivat 4D:n markkinointikumppanikseen Suomessa. Vastaamme yrityksen markkinoinnin konseptoinnista Suomen markkinoilla, verkkosivujen ylläpidosta, digimarkkinoinnista sekä somesisällöista ja -mainonnasta.
Element Logicin mainonnassa hyödynnetään humoristista sisältöä, still-kuvia sekä animointia ja liikettä, Element Logicin asiantuntijuutta unohtamatta.

+35%

Näkyvyyden kasvu

+180%

Yhteydenottojen määrä

+207%

Tavoitteen ylittäneet sivuvierailut
Antti Lumme, Sales Director Finland, Element Logic

"4D ymmärsi nopeasti varastoautomaation hyödyt suomalaiselle sisälogistiikalle ja mitä asioita halusimme tuoda Suomen markkinoilla esiin. Yhteistyö on ollut tehokasta, palkitsevaa ja tuloksellista."


element logic

Animaatio palvelee, kun on paljon kerrottavaa

Päätimme toteuttaa Element Logicille animaatioiden sarjan, jossa pystyimme tuomaan tehokkaasti esiin teknologiayrityksen tarjoamat hyödyt sisälogistiikan kentälle. Varastoautomaatio on monipuolinen ja laaja aihe, joten animaation ja tiiviiden tekstisisältöjen avulla saimme tiiviisti esitettyä automaatioteknologian mahdollisuudet Suomen logistiikkamarkkinoille.Haluatko tuloksia?
Ota yhteyttä!

Mikko Granström

Tiia Nevalainen

Ota yhteyttä
Tutustu projektiin