Toimistotila ottaa hyödyn irti etätöistä
Sulje

Tilaa uutiskirje

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimistotila ottaa hyödyn irti etätöistä – nyt on täydellinen aika sisustaa ja uudistaa tekniikkaa

Toimistomme laajeni ja sai samalla uuden sisustuksen sekä esitystekniikan

Neljädeeläiset ovat jo tottuneita etätyöntekijöitä. Videopalaverit aloitetaan rutiininomaisin klikkauksin, kotikeittiöön on varattu riittävästi kahvia ja jalassa voi pitää lempparikotihousuja. Tuumimme, että myös laajentuneiden toimistotilojemme pitäisi ottaa kaikki irti työntekijöiden etätyöajoista. Tehdään siis Mainostoimisto 4D:n Turun-toimistolle ilmeenkohotus!

Työlista oli paperilla lyhyt, mutta sisälsi asioita, joita emme yksin pystyneet tekemään: uuden loungen sisustus, kolmen uuden työhuoneen kalustus, esitystekniikan päivitys ja lasiseinän korvaaminen ikkunallisella väliseinällä, jolloin ääneneristys olisi parempi. Valitsimme sisustuksen suunnittelijaksi ja toteuttajaksi muotoilutoimisto Eheen ja videoneuvottelulaitteiston uudistajaksi esitystekniikan asiantuntijayritys 4businessin.

Uusi ja uniikki sisustus käytettyjä materiaaleja hyödyntämällä

Muotoilutoimisto Eheen sisustusfilosofian ytimessä on käytettyjen materiaalien hyödyntäminen, jolloin lopputuloksista tulee aina uniikkeja ja vastuullisia. Eheen tilasuunnittelija Meeri Särkän mukaan kierrätysmateriaalit ovat itseisarvo.

“Se on järkevää ja vastuullista. Kun olemassa on niin paljon käytettyä ja hyvää materiaalia, niin miksi ostaa uutta? 4D:n toimistotiloihin löytyi kaikki tarvittava käytettynä, myös sähköpöytien jalat”, Meeri kertoo.

Sisustuksen lähtökohdaksi valittiin 4D:n brändivärit violetti, oranssi ja pinkki. Värit ovat läsnä etenkin loungessa, jonne Ehee teki uniikkeja kierrätyslöytöjä. Loungessa on myös Meerin suosikkilöytö: “Sohva on helmi! Olin alunperin silmäillyt erästä toisenlaista sohvaa, mutta sitten löytyikin tämä oranssi kulmasohva. Hain sen Nummesta talosta, jonne sohva oli ostettu vuonna 1972 mittatilaustyönä Huonekalutehdas Korhoselta Littoisista. Makea löytö, joka puhdistuksen jälkeen oli kuin uusi!”

 

 

Esitystekniikkaa, joka palvelee niin lähi- kuin etätapaamisissa

4business huolehti toimistomme esitystekniikan kuntoon. Myyntipäällikkö Lari Pakkanen kävi asentamassa uudet laitteet yhdessä tiiminsä kanssa. “Uudistimme toimiston esitystekniikan korkealaatuisilla Samsungin näytöillä ja helppokäyttöisellä Yealink-videoneuvottelulaitteistolla”, hän summaa.

 

 

Luotettavuus ja helppokäyttöisyys olivat laitteiden tärkeimmät valintakriteerit. “Laitteiston käyttäminen ei vaadi perehtymistä, vaan se on heti käyttövalmis”, Lari kertoo. “Kun piuha on kiinni käyttäjän koneessa, laitteisto herää käyttövalmiuteen. Kun piuha irrotetaan, laitteisto menee automaattisesti lepotilaan.”

Etätöiden ja videopalavereiden aikakaudella on tärkeää, että tekniikka toimii luotettavasti. “Laadukkaat laitteet takaavat, että videopalavereissa ääni kuuluu selkeästi ja kuva näkyy terävänä. Vaikka tapaamisessa ei olla fyysisesti läsnä, presenssi on voimakas ja parempi kuin pelkällä läppärin kameralla”, Lari pohtii.

 

 

Kun toimistolle on turvallista kokoontua tiimin ja asiakkaiden kanssa, uusien näyttöjen ja äänentoistolaitteiden käyttötarkoituksen painotus siirtyy videopalavereista esityskäyttöön. “Kun asiakkaat tulevat teille kylään, tässä on adapterit joka lähtöön ja esitykset toimivat ongelmattomasti”, Lari summaa.

Kaipaatko tuloksia?
Ota yhteyttä!

Mikko Granström

Tiia Nevalainen

Ota yhteyttä