Täytimme 15 vuotta keskellä koronakevättä - 4D
Sulje

Tilaa uutiskirje

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Täytimme 15 vuotta keskellä koronakevättä, mutta miten juhlien?

Tässä toimitusjohtajamme Eero Mäkitalon mietteitä tästä merkkipaalusta.

Tällä viikolla (11.-17.5.2020) Mainostoimisto 4D täyttää virallisesti 15 vuotta ja yhtä pitkän ajan olen nyt ollut yrittäjänä. Tänä keväänä tätä merkkipäivää oli aikomus juhlia, mutta korona muutti suunnitelmat. Juhlien aika on sitten myöhemmin. Tänä vuonna saavutusta juhlistetaan töitä tekemällä. Onneksi on töitä.

Tässä kuitenkin juhlapuhe aiheesta. Sekin on erilainen. Se on kiitospohjainen.

 

Kiitos tiimille.

Ilman nykyisiä ja entisiä työntekijöitämme ei oltaisi näin pitkällä ja tässä mittakaavassa. Ilman kaikkien sitoutunutta panosta meillä ei olisi näin mukavia asiakkaita, hyviä kampanjatuloksia ja palkintoja. Kiitos sitoutumisesta – mielestäni meillä on alaa keskimääräistä pidemmät työsuhteet. Toivottavasti ollaan voitu antaa tiimiläisille merkityksellisiä työvuosia. Ja kaikkien entistenkin kanssa ollaan tietääkseni väleissä, moikataan ja jutellaan kun tavataan. Myös on ollut mukava nähdä että meillä on monta comebackia eli takaisin palaajia.

 

Kiitos asiakkaille luottamuksesta ja pitkistä asiakassuhteista.

Se on vaatinut meiltä paljon, mutta on ollut hieno nähdä miten pitkään useat asiakassuhteet ovat kestäneet. Asiakkaista on tullut hyviä työtuttuja, kollegoja, kavereita ja kumppaneita, joiden kanssa on yhdessä kasvatettu liiketoimintaa. Finanssikriisiin lähdettäessä 2008 meillä oli vielä melko ohut asiakaspohja. On ollut hieno nähdä miten finanssikriisin W-taantuman toisessa aallossa ja nyt koronakriisissä vakiintuneet ja syvät asiakassuhteet ovat tuoneet turvaa puolin ja toisin – on voitu yhdessä lähteä teilaamaan kriisejä.

 

Kiitos perheelle.

Kiitos siitä ymmärryksestä, että isi ja aviomies ei tule aina neljän jälkeen kotiin. Kiitos siitä ymmärryksestä että yrittäjä, joka pitää työstään, tekee välillä töitä kelloon tai viikonpäivään katsomatta. Vastapainona tälle olen pyrkinyt antamaan oman panokseni perheelle – olemalla heille läsnä sentään iltaisin ja viikonloppuisin. On ollut hieno seurata kahden nuorimmaisen kasvua ilman että tarvitsee kaikkea aikaa antaa työlle. Kiitos vaimolle kun olet pitänyt kotia enemmän pystyssä kuin minä. Sillä mielestäni se on arvokkaampaa kuin mitä töissä voisi koskaan tienata.

 

Kiitos yhtiökumppaneille.

Antille, jonka kanssa perustimme 4D:n, kiitos että olet alkuvuosien kokopäiväisyydenkin jälkeen ollut koko ajan sivutoimisesti / hallituksesta käsin tukena. Ja kiitos Emmalle, joka olet ollut meillä melkein koko firman historia ajan – 14 vuotta. On ollut hieno nähdä tavoitteellisuutesi ja kunnianhimosi sekä sen että olet halunnut tulla mukaan yrittäjäksi. Yhtiökumppanin tuki on aina isompi kuin osaisi kuvitellakaan; isommat tai pienemmät solmut aukeavat aina kun on tuki läsnä kenen kanssa jutella asioista.

 

Kiitos yhteistyökumppaneille.

Arvostamme pitkiä asiakasuhteita, mutta myös kumppanuussuhteita. On ollut hieno nähdä miten eri kumppanit ovat pysyneet rinnallamme myös vuosikausia. Meidän alalla tulokset eivät tule yksin, mukaan tarvitaan eri alojen timanttisia osaajia, joille soittaa aina kun tarvitsee apua. Toivottavasti meistä on ollut apua ja tukea myös teille.

 

Kiitos äidille ja isälle.

Kiitos siitä miten olette meitä kasvattaneet. Ehkä yrittäjäperheen mallista ei olisi voinut muuta lopputulosta tullakaan. Isäni oli aikoinaan yrittäjänä n. 15 vuotta ennen kuin myivät yrityksen. Nyt olen yrittänyt about saman ajan kuin isänikin. Toivon että minulla se jatkuisi vaikka toisen samanmittaisen jakson tai pidempäänkin. Se ei vie isältäni kunniaa yhtään pois, hatunnostot isälle, sinä olet kasvattanut minut tälle polulle.

 

Lopuksi.

Kuten alussa totesin, fyysisiä juhlia ei nyt voida pitää. Terveys ja turvallisuus menee edelle. Juhlitaan isommin vaikka sitten niitä 20v ja 30v synttäreitä. Aika menee nopeasti. Sekin tulee pian.

 

Kiitos kun jaksoit lukea tänne asti. Hyvää alkavaa kesää, terveyttä ja menestystä kaikille,

Eero Mäkitalo

Kaipaatko tuloksia?
Ota yhteyttä!

Mikko Granström

Tiia Nevalainen

Ota yhteyttä