Nostetta yritystoiminnallesi ELY-keskuksen yritystuella
Sulje

Tilaa uutiskirje

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Nostetta yritystoiminnallesi ELY-keskuksen yritystuella

Nostetta yritystoiminnallesi ELY-keskuksen yritystuella

 

Mainostoimisto 4D on ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalveluiden hyväksytty palveluntuottaja. Se tarkoittaa, että yrittäjänä sinä voit saada ELY-keskukselta yritystukea tarjoamiimme brändäämisen, sisällöntuotannon ja digitaalisen median konsultointipalveluihin.

Haluamme auttaa sinua nostamaan yritystoimintasi seuraavalle tasolle. Konsultointipalvelun tavoitteena on kehittää liiketoimintaosaamistasi ja saada se entistä kilpailukykyisemmäksi. Olemme intohimoisia sinun yrityksesi tuloksista!

 

ELY-keskuksen tukema konsultointipalvelu sopii sinulle, jos…

  • Olet pk-yritys, jolla on tahtoa ja kykyä toimintansa kehittämiseen.
  • Yrityksessäsi on 1–250 työntekijää ja liikevaihto on korkeintaan 50 miljoonaa euroa.
  • Toimintasi on vakiintunutta ja takana on ainakin yksi tilikausi.
  • Haet kasvua markkinoinnin kautta.

Yritykselläsi voi olla toimintaa kotimaassa tai kansainvälisillä markkinoilla, mutta vaatimusta kansainvälistymistavoitteista ei ole. Hakuehdoissa ei myöskään ole toimiala- tai yhtiömuotorajoituksia. Myös yksityiset elinkeinonharjoittajat ja yksinyrittäjät voivat saada ELY-keskuksen tukea Yritysten kehittämispalveluihin.

 

Mainostoimisto 4D:n konsultointipalvelut yrityksille

Mainostoimisto 4D:n tuottamaa konsultointipalvelua edeltää yrityksen kokonaistilanteen analysointi ja kehittämistarpeiden selvittäminen. Näin pääsemme heti asian ytimeen ja kehittämään juuri niitä asioita, jotka kaipaavat huomiota ja vauhdittavat yrityksesi pääsyä tavoitteisiinsa.

Konsultointipalvelu määritellään kehittämiskohteittesi mukaan. Tarjoamme vain sinun yrityksesi liiketoiminnan ja kehittämistarpeiden kannalta sopivimpia ja tarpeellisia palveluita. Ne voivat olla esimerkiksi…

  • markkinointistrategian suunnittelun ohjausta
  • markkinointi- ja viestintäkanavien toimintatapojen suunnittelua
  • kiinnostavan ja mieleenpainuvan yritysbrändin konseptisuunnittelua
  • kiinnostavan ja yhtenäisen brändin luomisen toimintaohjeet
  • suunnitelma kohderyhmäsi tavoittamiseen digitaalisten kampanjoiden ja sosiaalisen median avulla
  • sekä suunniteltujen markkinointitoimenpiteiden kustannustehokkaaseen toteutukseen ohjaamista.

Saat siis konkreettista apua ja voit yrittäjänä lähteä toteuttamaan jatkotoimenpiteitä itse tai yrityspalveluja hyödyntäen. ELY-keskuksen yritystuki kattaa vain konsultointipalvelut. Mikäli päätät jatkaa yhteistyötä kanssamme, muista palveluista kanssamme sovitaan erikseen.

Konsultointi on mahdollista toteuttaa myös etäkonsultointina. Tavallisesti etäkonsultointi on sallittua enintään 50 % käytetystä ajasta, mutta koronatilanteesta johtuen konsultointi voidaan toteuttaa kokonaan etänä.

Miksi ELY-keskuksen tukema konsultointipalvelu on kannattavaa?

ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut ovat tutkitusti tehokkaita. Palautekyselyjen mukaan 90 % asiakkaista suosittelee palvelua muille. Yritysten kehittämispalvelu nähdään tehokkaana tapana kehittää liiketoimintaa.

Juuri sinun yrityksellesi räätälöity konsultointipalvelu on nopea apu liiketoimintasi vauhdittamiseen. Se voi myös olla täydentävä palvelu esimerkiksi rekrytoinnin tueksi tai laajemman kehittämishankkeen lopuksi.

ELY-keskuksen yritystuki kattaa n. 75 % kehittämispalveluiden piiriin hyväksytyn yrityksen konsultointipalvelun kokonaiskustannuksista. Yrityksesi kustannusosuudeksi jää n. 25 %.

 

Kiinnostuitko? Näin haet konsultointipalveluiden yritystukea!

Palvelutuen hakeminen on helppoa! Täytä sähköinen hakemus täällä kohdassa ”Yritysten kehittämispalvelut” valitsemalla ”Konsultointi”. Mainostoimisto 4D:n konsultointipalveluiden piiriin pääset valitsemalla haun kautta Emma Pakkasen, joka on 4D:n luova johtaja ja ELY-keskuksen hyväksymä vastuukonsultti.

3–10 päivän kuluttua sähköisen hakemuksen lähettämisestä ELY-keskus on arvioinut tukikelpoisuuden ja tehnyt päätöksen. ELY-keskuksen myönteisestä päätöksestä laskettuna Mainostoimisto 4D:n tuottama konsultointipalvelu pidetään 1–6 kuukauden kuluessa. Konsultoinnin kesto on 2–5 päivää.

Odotamme innolla, että pääsemme auttamaan yritystäsi menestymään ja tulemaan osaksi yrityksesi tarinaa!

 

 

Emma Pakkasen profiilikuva
Emma Pakkanen
ELY-keskuksen hyväksymä Yritysten kehittämispalveluiden vastuukonsultti
Luova johtaja, Mainostoimisto 4D
puh. 044 572 5203
emma@4dgroup.fi

 

Kaipaatko tuloksia?
Ota yhteyttä!

Mikko Granström

Tiia Nevalainen

Ota yhteyttä