Mikko Granström 4D:n toimitusjohtajaksi - Mainostoimisto 4D
Sulje

Tilaa uutiskirje

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Mikko Granström 4D:n toimitusjohtajaksi

Poikkeukselliset ajat ovat vauhdittaneet 4D:n kasvua

15 vuotta sitten Mainostoimisto 4D:tä perustamassa ollut Eero Mäkitalo siirtyy toimitusjohtajan tehtävästä hallituksen puheenjohtajaksi. Samalla hän aloittaa asiakkaamme Scason Oy:n varatoimitusjohtajana. Tässä yhteydessä mainosalan pitkän linjan ammattilainen Mikko Granström aloittaa Mainostoimisto 4D:n uutena toimitusjohtajana 18.1.2021. Samalla Granströmistä tulee yhtiön osakas.

Mikon pesti uutena toimitusjohtajana on erittäin iloinen uutinen asiakkaillemme ja tiimillemme! Mikolla on 20 vuoden monipuolinen kokemus markkinoinnin, myynnin ja videotuotannon alalta. Hän on toiminut toimitusjohtajana Nitrossa, 4Business Oy:ssä ja Linnateatterissa, myyntijohtajana Luoviassa ja Nitrossa sekä tuottajana GoodMood Productions Oy:ssä. Granström on myös Korisliigan johtoryhmän jäsen ja kaarinalaisen Ura Basketin Korisliigajoukkueen hallituksen puheenjohtaja.

”4D on niin sanotusti valmis paketti. Toimistolla on loistavat edellytykset jatkossakin kasvuun, kuten se on koronavuoden aikana osoittanut. 4D:n strategia, visio ja arvot ovat helppo allekirjoittaa”, Mikko summaa asioita, mitkä saivat hänet kiinnostumaan 4D:stä. ”4D käänsi koronahaasteen digitaalisen markkinoinnin voitoksi. Olen innoissani, että pääsen luotsaamaan näin hyvät lähtökohdat omaavaa toimistoa.”

Poikkeuksellisista ajoista huolimatta 4D on pystynyt tuottamaan sellaista digitaalista markkinointia, millä asiakkaamme ovat menestyneet haastavana ajanjaksona. Tapahtumat ja niihin liittyvä markkinointi ovat vähentyneet, mutta sisällöntuotanto ja digimarkkinointi ovat olleet vuoden aikana vahvassa kasvussa. Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeuksellisesta taloustilanteesta huolimatta Mainostoimisto 4D:n vuosi 2020 on sujunut suotuisasti; liikevaihto on ollut 7 % kasvussa ja toiminta on ollut kannattavaa.

Kuusi vuotta sitten 4D:n asiakkaaksi tullut Scason Oy maahantuo Kumho- ja Cordiant-renkaita sekä valmistaa ja tuotekehittää rengasnastoja. Scason on ollutkin tyytyväinen toimiston ja etenkin Eeron asiantuntevaan otteeseen. Helmikuussa 2021 Eero aloittaa Scason Oy:n varatoimitusjohtajana ja tulee vastaamaan kotimaan myynnistä ja markkinoinnista.

”En olisi lähtenyt minkään muun ulkopuolisen yrityksen tehtävään”, Eero toteaa. ”Scasonin koko henkilöstö, päämiehet ulkomailla ja asiakkaat ympäri Suomen ovat tulleet vuosien aikana minulle erittäin tutuksi. Kuluneiden vuosien ajan olen vastannut Scasonin markkinoinnista ja nyt kun varatoimitusjohtajan paikka avautui, päätin tarttua tilaisuuteen.”

4D:n kasvun myötä tiimimme on vahvistunut myös muilla uusilla kasvoilla. Vuonna 2020 4D:n hallituksen jäsenenä aloitti Mikko Kurki, asiakkuuspäällikkönä Tiia Nevalainen ja copywriterinä Tiina Palkki.

 

Tiedote ja kuvat vapaasti julkaistavissa. Kuvat: Hilja Mustonen 

 

Mainostoimisto 4D:n uusi toimitusjohtaja
Mainostoimisto 4D:n uusi toimitusjohtaja Mikko Granström ja hallituksen puheenjohtajaksi siirtyvä Eero Mäkitalo.

Kaipaatko tuloksia?
Ota yhteyttä!

Mikko Granström

Tiia Nevalainen

Ota yhteyttä