Haluamme viihdyttää vastuullisesti.
Ja tehdä sitä toivottua tulosta!

Brändi

Brändistrategia ja -uudistukset

Yritysilmeet

Printti

Digi & some

Digi- & some-mainonta

Nettisivut & analytiikka

Tv, radio & video

Sisältö

Sisällöt & tarinat

Some-ylläpito ja natiivimainonta

Viestintä ja asiakaslehdet

Vastuullisuus

Vastuullisuus on sitä, että kerromme mielipiteemme ja kysymme ne tyhmätkin kysymykset. Olemme (tarvittaessa) eri mieltä ja haastamme ajattelemaan asioita eri näkökulmista, kunhan se palvelee tavoitetta. Teemme työmme aina käsityöläisen tarkkuudella ja huolella. Edistämme oikeudenmukaisuutta ja toimimme aina rehellisesti. Pidämme hyvää huolta omista ja muista.

Viihdyttävyys tarkoittaa sitä, että toteutuksiamme halutaan kuluttaa ja ne pysyvät kohderyhmien mielissä. Usein brändit haluavat erottua ja tehdä asioita eri tavalla, mutta samalla niitä vaivaa pelko erottumisesta. Mitäs jos joku ajatteleekin jotain meistä? Nykyinformaatioähkyssä valitaan tarkkaan ne viestit, joiden kanssa halutaan viettää aikaa. On syytä uskaltaa.  Me uskomme, että viihdyttävyys johtaa tuloksiin.

Viihdyttävyys

Tuloksellisuus

Tulokset ovatkin kokonaisuuden tärkein alue. Kaikki suunnittelemamme toimenpiteet tähtäävät tulokselliseen markkinointiin ja myyntiin. Siksi olennaista toteutuksissamme ovat mitattavuus ja analysointi. Emme jahtaa klikkejä tai turhia kontakteja. Tavoitteemme on saada oikeita tuloksia, ne syntyvät seurannan, analysoinnin ja ajattelun kautta.