Voita Lambergin Kalle!

Arvonnan voittaja saa Kallen tähdittämään omaa somekampanjaansa. Se ei maksa mitään, koska me suunnittelemme ja toteutamme kampanjan sinulle ilmaiseksi. Lahjomme myös Kallen. Osallistu 8.4.2021 mennessä.

Miltä kuulostaisi Kalle Lambergin tähdittämä somekampanja omalle yrityksellesi? Saat esimakua Kallesta kampanjatähtenä katsomalla alla olevat videot hänen työharjoittelustaan meillä 4D:llä. Samalla tutustut meihin ja neljään asiakaslupaukseemme, joiden parissa myös Kalle työskenteli. 

Kalle ei välttämättä täyttänyt koko saappaita itse keksimässään tehtävässään ”junior junior insighter hunter creatingina”, mutta koomista kevennystä riitti.

P.S. Jos et tunnista Kallea, niin tiedoksi, että hän on varsinaissuomalainen koomikko ja Suomen hauskin paimiolainen.

Strategialupaus

INNOSTUMME SINUSTA, OMISTAUDUMME HAASTEILLESI
Näkemyksellisyys, kiinnostus ja uteliaisuus sinua, yritystäsi ja liiketoimintasi haasteita kohtaan ovat meidän selkärankamme. Ne näkyvät aina kaikessa mitä teemme ja miten asiat teemme.

Laatulupaus

ROHKEITA BRÄNDEJÄ, OMALLA ÄÄNELLÄ
Suunnittelemme lähtökohtaisesti aina rohkeita brändejä. Sellaisia, joille löydämme oman äänen, merkityksellisen ja yhtenäisen viestin, joka tavoittaa kohderyhmät ja puhuttelee niitä.

Tuloslupaus

AIDOSTI MITATTAVIA TULOKSIA
Olemme intohimoisia tuloksista ja analytiikasta. Siksi mittareita ei meillä vedetä hatusta ja ne perustuvat aina olennaisiin asioihin ja tavoitteisiin, joilla tehtyä mainontaa ja liiketoimintaasi voidaan kehittää. Haluamme luoda asiakkaillemme kaupallisia menestystarinoita.

Palvelulupaus

SELKEÄÄ HINNOITTELUA
Me annamme selkeät hinnat. Kuluilla ei yllätetä, eikä niitä piilotella. Meidät on mukava tavata ja meille on mukava soittaa.

Katso, miten Kalle summaa työharjoittelunsa.

Tilaa Mainostoimisto 4D:n uutiskirje ja olet mukana Kallen arvonnassa!

Täytä ja lähetä lomake 8.4.2021 mennessä, niin olet mukana Kalle Lambergin tähdittämän somekampanjan arvonnassa! Uutiskirjeen tilaaminen on ilmaista ja voit halutessasi peruuttaa sen milloin tahansa.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arvontaan voi osallistua 8.4.2021 asti. Voittopalkinto (Kalle Lamberg, somekampanjan suunnittelu ja toteutus) arvotaan huhtikuun aikana. Voiton yksityiskohdista sovitaan voittajan kanssa.

Jos et malta odottaa Kallen voittoa kampanjaasi, ota meihin yhteyttä!

Mikko Granström

Toimitusjohtaja, osakas

Myynti ja uudet asiakkaat

Tiia Nevalainen
Asiakkuuspäällikkö

Uudet asiakkaat ja projektit

Onnea arvontaan!

Toivottavasti saamme olla mukana sinun yrityksesi menestystarinassa - joko Lambergin Kallen kera tai ilman!