Vaikka emme olisi vielä tavanneet, niin olemme jo tehneet sinulle neljä lupausta. Ajattelet ehkä, että lupauksia on helppo tehdä – mutta helppoa on myös niiden lunastaminen, kun lupaukset kumpuavat ydinarvoistamme ja ovat meille sydämenasia.

 

Tutustu tarkemmin neljään lupaukseemme ja katso videoilta, kuinka Kalle Lamberg tulkitsi niitä, kun hän oli työharjoittelijana keksimässään tehtävässään ”junior junior insighter hunter creatingina”.

Kallen työharjoittelu ei sujunut ilman kommelluksia, mutta vaikutuksen hän kyllä teki. Siksi järjestimme keväällä 2021 arvonnan, minkä pääpalkintona oli 4D:n suunnittelema ja Kalle Lambergin tähdittämä somekampanjavideo. Onnettaren suosikki oli Kuroa kollektiivi, joka tekee lasten #metoo -aiheita käsitteleviä näyttämöteoksia. Kasvatus- ja terapiatyötä tukevien teosten lisäksi kollektiivi järjestää aihetta käsittelevää toimintaa, kuten seminaareja ja työpajoja.

Onnea Kuroa kollektiivi! Olemme otettuja, että pääsemme tekemään somekampanjavideon yhdessä teidän ja Kalle Lambergin kanssa tärkeän asian puolesta.

Strategialupaus

INNOSTUMME SINUSTA, OMISTAUDUMME HAASTEILLESI
Näkemyksellisyys, kiinnostus ja uteliaisuus sinua, yritystäsi ja liiketoimintasi haasteita kohtaan ovat meidän selkärankamme. Ne näkyvät aina kaikessa mitä teemme ja miten asiat teemme.

Laatulupaus

ROHKEITA BRÄNDEJÄ, OMALLA ÄÄNELLÄ
Suunnittelemme lähtökohtaisesti aina rohkeita brändejä. Sellaisia, joille löydämme oman äänen, merkityksellisen ja yhtenäisen viestin, joka tavoittaa kohderyhmät ja puhuttelee niitä.

Tuloslupaus

AIDOSTI MITATTAVIA TULOKSIA
Olemme intohimoisia tuloksista ja analytiikasta. Siksi mittareita ei meillä vedetä hatusta ja ne perustuvat aina olennaisiin asioihin ja tavoitteisiin, joilla tehtyä mainontaa ja liiketoimintaasi voidaan kehittää. Haluamme luoda asiakkaillemme kaupallisia menestystarinoita.

Palvelulupaus

SELKEÄÄ HINNOITTELUA
Me annamme selkeät hinnat. Kuluilla ei yllätetä, eikä niitä piilotella. Meidät on mukava tavata ja meille on mukava soittaa.

Katso, miten Kalle summaa työharjoittelunsa.

Tehdäänkö lisää menestystarinoita? Ota yhteyttä

Mikko Granström

Toimitusjohtaja, osakas

Myynti ja uudet asiakkaat

Tiia Nevalainen
Asiakkuuspäällikkö

Uudet asiakkaat ja projektit