some_rekry_coverArtboard 4

Rekry: Social Media Designer

Toteutetaan yhdessä lisää menestystarinoita

 

Sinä Social Media Designer, haluaisitko sulkeutua suosioomme? Tai ei sulkeutua, sillä etsimämme ihminen on avoin, iloinen ulospäinsuuntautunut jonglööri, joka hallitsee itsenäisen ammattilaisen tavoin useammankin ilmassa lentelevän pallon.

Tarvitsemme sinua lupauksiemme entistäkin parempaan toteuttamiseen. Haluamme kasvaa hallitusti ja arvojemme mukaisesti. Mikäli vastuu ja vapaus, ilahduttuminen, rehellisyys sekä merkityksellisyys ovat kirjattu neliulotteisin tulikirjaimin persoonasi kudokseen, jaamme yhteisen arvomaailman. Tiedämme, että kiireen luominen on markkinoinnin peruspsykologiaa, mutta silti kehotamme toimimaan nopeasti, jopa heti. Lue loputkin tästä ilmoituksesta, mutta ala silti jo mielessäsi luonnostelemaan hakemustasi ja palkkatoivettasi.

Tarjoamme sinulle

Mielekkään työn ja monipuolisen asiakaskattauksen. Tiiviissä yhteisössämme sinulla on mahdollisuus näyttää kyntesi, kasvaa ja kehittyä urallasi haluamaasi suuntaan. Saat tulla sellaisena kuin olet.

Huumorintajuisen työympäristön, jossa asialliset hommat kuitenkin hoidetaan ajallaan ja laadukkaasti. Töitä rytmittävät milloin punk, iskelmä, popklassikot, Euroviisut, funk, gangsta rap, milloin Aarne Tenkanen. Etkö pidä Aarne Tenkasesta? Ei se mitään, ei suurin osa meistäkään.

Mitä muuta? Maksamme menetetystä vapaa-ajastasi kilpailukykyisen korvauksen sekä muut kattavat henkilöstöedut laajennettuine vakuutuksineen ja hyvinvointiseteleineen. Suosimme työskentelyssä hybridimallia, ettei ihmiset jää vain kasvoiksi ruudulla. Joustoakin löytyy, sillä aikuisia tässä kaikki ollaan.

Yrityksemme lupauksista, niiden lunastuksesta, arvoista ja muusta ylevästä mutta todellisesta ytimestämme voit lukea täältä.

Tahdomme sinulta

Takanasi on jo sen verran kilometrejä, että työ sujuu itsenäisesti. Toki apunasi on AD:sta, copysta ja asiakasvastaavasta koostuva tiimi. Olet sosiaalinen ja reipas, jolloin asiakkaiden kanssa kommunikointi sujuu kuin vettä vaan.

Kanavista hallussasi on Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok ja Twitter. Sinulta sujuu sisällöntuotanto, somevalokuvat sekä -videot, joita osaat hioa Adoben työkaluilla julkaisukuntoon. Isommat kuvankäsittelyprojektit ovat luonnollisesti AD:n heiniä.

Olemme mottomme mukaan intohimoisia tuloksista, joten sinullakin on hyvä olla luvut hallussa: raportointi ja analytiikka (Meta & Google) ovat isoja markkinointia määrittäviä tekijöitä.

Saat superplusbonuspapukaijamerkin, jos Google-, Readpeak- ja Adform-ympäristöt ovat tuttuja leikkikenttiä.

Tämä yllä oli teknistä osaamista. Vähintään yhtä tärkeää on, että sinä tykkäät meistä ja muista ihmisistä ja että me tykkäämme sinusta.

Laita hakemus

Aikaa hakemuksen lähettämiselle on 24.3.2023 asti, mutta oikean tyypin löytyessä paikka täytetään heti. Haluamme tavata sopivimmat tyypit asap-pian, sillä teemme päätöksiä nopeasti.

 

Hakemus osoitteeseen rekry@4dgroup.fi

Lisätiedot ja kysymykset: Mikko Granström
p. 040 513 5337 mikko@4dgroup.fi

 

Uteliaan innostunut, rohkea brändäilemään, intohimoinen tuloksista, mukavasti palveleva. Näihin liittyvillä lupauksilla neljädee kasvaa.

tiimi

Työkulttuuri

 

Työkulttuurimme ytimessä on tekemisen into ja halu kehittyä tiiminä ja yksilöinä.

Uutta luodessa on turha tehdä säännöistä jumalia, mutta hommat pitää hoitaa ajallaan ja laadukkaasti. Joustoa pitää olla, muttei vastuun kustannuksella – jokainen kantaa kortensa kekoon tasapuolisesti yhteisen hyvän nimeen. Haluamme olla alamme edelläkävijä ja haluamme tarjota tekijöillemme mahdollisuuden kasvaa sellaiseksi, siksi osaamisen kehittymistä tuetaan tavoilla, jotka yhdessä parhaiksi koetaan.

Toivomme, että meille hakeutuisi töihin sellaisia persoonia, jotka ovat samaa mieltä siitä, miten työskennellään. Näkemyksellisiä ammattilaisia ja sellaiseksi tähtääviä. Tiimipelaajia, jotka ovat mielellään omia itsejään. Jokaisella on puheenvuoro ja jokaista kuunnellaan projekteissa ja yrityksen kehittämisessä, meillä kun vallitsee tasa-arvo.

 

Lähetä avoin hakemus rekry@4dgroup.fi

 

 

 

 

Tulevien työkavereiden terveisiä:

 

"Meillä ollaan rennosti ja työt tehdään ilon kautta, mutta tosissaan"
-Emma, Creative director


"Erilaiset tyypit pääsee helposti meidän rentoon jengiin mukaan. Tervetuloa!"
-Annika, digidigi


“Me ollaan ihan hauskoja, mutta ei meillä mitään sosiaalisia taitoja ole”
-Lauri, Copywriter


“Tulin tammikuussa taloon ja nyt ne ei päästä minua pois. Auttakaa!”
-Kai, Copywriter


"Täällä kaikkia kohdellaan tasapuolisesti ja porukka on samalla viivalla. Ei koske raumalaisia"
-Tessa, AD, (Porista)


"Tässä työssä ei aina tarvitse olla järkeä, kunhan on tunnetta! Vaikutuksen voi tehdä monella tapaa"
-Leena, Account Manager

"Uudet tyypit on aina tervetulleita! Meillä on aina tarjolla vahvaa kahvia, tykkääthän? Ei se mitään, en minäkään"
-Eija, AD


"Oon tämmöne reilun kaupan meemi"
-Niko, Assistant Art Director


"Me ollaan osaavia ammattilaisia ja toivotamme Sinut tervetulleeksi tiimiin lämpimästi ja todennäköisesti muutaman huonon vitsin kera"
- Tiia, Account manager


"We’re very font of you because you’re just our type"
– Jesse, AD


"Oveni on aina auki, paitsi silloin kun se on kiinni"
-Mikko, CEO


"Lopuksi karsi kaikki tarpeeton"
-Eero, Chairman of the board,
founder