Töihin meille?

Meillä ollaan rennosti ja tehdään kunnolla.

Työkulttuurimme ytimessä on tekemisen into ja halu kehittyä tiiminä ja yksilöinä.

Uutta luodessa on turha tehdä säännöistä jumalia, mutta hommat pitää hoitaa ajallaan ja laadukkaasti. Joustoa pitää olla, muttei vastuun kustannuksella – jokainen kantaa kortensa kekoon tasapuolisesti yhteisen hyvän nimeen. Haluamme olla alamme edelläkävijä ja haluamme tarjota tekijöillemme mahdollisuuden kasvaa sellaiseksi, siksi osaamisen kehittymistä tuetaan tavoilla, jotka yhdessä parhaiksi koetaan.

Toivomme, että meille hakeutuisi töihin sellaisia persoonia, jotka ovat samaa mieltä siitä, miten työskennellään. Näkemyksellisiä ammattilaisia ja sellaiseksi tähtääviä. Tiimipelaajia, jotka ovat mielellään omia itsejään. Jokaisella on puheenvuoro ja jokaista kuunnellaan projekteissa ja yrityksen kehittämisessä, meillä kun vallitsee tasa-arvo.

Tuuppaa rohkeasti avoin hakemus sisään, jos et löydä sinulle sopivaa avointa tehtävää.

rekry@4dgroup.fi

Avoimet tehtävät:

ART DIRECTOR
Visuaalinen näkijä ja sävärien tekijä

Etsimme näkemyksellistä, visuaalisesti ajattelevaa henkilöä. Voit olla aloittelija tai nestorivaiheessa uraasi. Tärkeintä on, että tunnet sisimmässäsi paloa visuaaliseen suunnitteluun ja uuden luomiseen.

Tiedät jo, että hyväkin idea voi muuttua paskaksi, jos sitä ei toteuta pieteetillä. Ymmärrät hyvin suunnitellun ja toteutetun kokonaisuuden merkityksen ja löydät sille kokonaisuutta kasassa pitävän punaisen langan, ydinajatuksen, johtotähden tai miksi sitä ikinä on tarvetta kutsua. Ohjelmat hanskaat omin käsin, mutta kaiken muun suunnittelun tukena on koko toimisto.

Hakemukset: rekry@4dgroup.fi