Valmet Automotive

  • Sisältö
  • Brändi
  • Digi&Some

”Yhteistyö Mainostoimisto 4D:n kanssa on sujunut alusta asti todella hyvin ja vastauksia kysymyksiin saa todella nopealla tahdilla. Erityisesti olen kiitollinen siitä, miten nopealla aikataululla Summer Trainee -kampanja saatiin pystyyn, vaikka aikaa oli rajallisesti ja suunnittelu osui joululomien aikaan. Mainostoimiston hyvällä suunnittelulla ja tarkalla aikataulutuksella saatiin lopputuloksena todella onnistunut kampanja”. 

- Marianne, Talent Management Specialist, Valmet Automotive

ELÄMÄSI TYÖKOKEMUS - Valmet Automotive

 

Valmet Automotive on yksi Suomen suurimmista työllistäjistä. Yrityksessä työskentelee yhteensä noin 4 500 henkeä useissa eri tehtävissä. Autoteollisuuden edelläkävijällä onkin jatkuva tarve palkata uusia osaajia tehtäviinsä. Sen vuoksi suunnittelimme yrityksen rekrytoinnin tueksi Elämäsi työkokemus-konseptin. Konsepti korostaa Valmet Automotiven hyvää tiimihenkeä ja tuo heidän omia osaajia esiin luonnollisella ja samaistuttavalla tavalla.

Kokonaisuus lanseerattiin Summer Trainee-rekrytoinnin yhteydessä, jossa Valmet Auotomotiven akkutehtaalle Saloon ja autotehtaalle Uuteenkaupunkiin rekrytoidaan vuosittain lähes 100 kesätyöntekijää. Elämäsi työkokemus -tarina toteutettiin tarinallisena mainoksena ja lyhyempinä 15 sekunnin klippeinä, jotka soveltuvat markkinointiin Googlessa ja sosiaalisessa mediassa. Lisäksi kampanjaan sisältyi näkyvää bannerimainontaa.

Summer Trainee -rekrytoinnin tulokset olivat erittäin hyvät. Hakemuksia tehtäviin tuli kaikkiaan yli 2000 ja yksittäisten hakijoiden määrä Uudenkaupungin autotehtaan osalta kasvoi edellisvuoteen verrattuna lähes 10 prosenttia, teollisten toimialojen työvoimapulasta huolimatta.

Elämäsi työkokemus -konseptia on hyödynnetty ja tullaan jatkossakin hyödyntämään myös muissa Valmet Automotiven rekrytointikampanjoissa.

▶ Konseptisuunnittelu
▶ Mainoselokuvan suunnittelu ja toteutus
▶ Digimarkkinointi
▶ Somesisällöt ja -mainonta