Turun musiikkijuhlat

  • Brändi

4D tavoitti hyvin toiveemme ilmeen hienovaraisesta muutoksesta tyylikkyyden ja tuttuuden silti säilyttäen.

– Krista Ahonen, tapahtumatuotanto- ja myyntipäällikkö, Turun musiikkijuhlat

4D uudisti Turun musiikkijuhlien visuaalisen ilmeen vuonna 2021. Säilytimme kulttuuritapahtuman ilmeen tunnistettavana ja arvokkaana, mutta ideoimme uuden, dramaattisen visuaalisen linjauksen, mitä noudatetaan lehti-ilmoituksissa, ulkomainonnassa, digimainonnassa ja esitteissä.

Selkeytimme kuvallista viestiä ja yhdenmukaistimme markkinointimateriaalien sävelet kaikkiin kanaviin. Tällä tavoin kaikki yhdessä, tutti, viestivät tyylillisesti samalla tavalla! Halusimme nostaa Turun musiikkijuhlat voimakkaasti esille ja samalla korostaa tapahtuman artisteja ja esityksiä. Juhlava taustaväri antaa dramaattisen ja arvokkaan vaikutelman artistikuville, mikä puolestaan ilmentää musiikkijuhlien korkeatasoista ja vaikuttavaa elämystä.

 

 

“Yhteistyö 4D:n kanssa on ollut sujuvaa ja yhteinen sävel löytyi tyylillisesti nopeasti. 4D tavoitti hyvin toiveemme ilmeen hienovaraisesta muutoksesta tyylikkyyden ja tuttuuden silti säilyttäen.

Miellyttävintä on ollut saada juuri se, mitä on tilattu, mutta myös hyvät neuvot ja vinkit lisäksi. Olemme myös positiivisesti yllättyneitä siitä, että vaikutatte vilpittömän kiinnostuneilta toiminnastamme ja haluatte oppia tuntemaan asiakkaan toimialaa tarkemmin.”

– Krista Ahonen, tapahtumatuotanto- ja myyntipäällikkö, Turun musiikkijuhlat

 

▶ Visuaalisen linjan suunnittelu
▶ Lehtimainonta
▶ Digimainonta
▶ Ulkomainonta
▶ Ohjelmaesite