Suur-Seudun Osuuskauppa Vastuullisuus

  • Digi&Some
  • Sisältö

"Yhteistyö 4D:n kanssa on ollut helppoa ja joutuisaa. Videoilla tuotiin katsojaystävällisellä tyylillä asia ja idea selkeästi esille."

- Päivi Talikka, markkinointipäällikkö SSO

Vastuullisuus on aikamme megatrendi

SSO tuotti vuonna 2020 niin paljon aurinkosähköä, että sen voimalla sähköauto voisi ajaa 38 000 kilometriä eli lähes maapallon ympäri. Vuoteen 2025 mennessä aurinkosähkön tuotanto tuplataan 1300 megawattituntiin. Eli sillä määrällä energiaa sähköauto voisi matkata kahdesti maapallon ympäri!

Näistä ja monesta muusta asiakkaamme vastuullisuusarvoista halusimme kertoa informatiivisilla videoilla, jotka me 4D:llä suunnittelimme, käsikirjoitimme ja toteutimme. Kaksiosaisessa videosarjassa nostetaan vastuulliset arvot valokeilaan yrityksen toiminnassa.  Omista vastuullisuusteoista on kannattavaa viestiä ulospäin, sillä ihmiset haluavat  kuluttaa vastuullisesti, tukea vastuullista toimintaa sekä olla töissä vastuullisissa yrityksissä. Koronakriisi on lisännyt vastuullisuuden merkitystä entisestään.

 

SSO - Meidän juttu 

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on jälleen saanut Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen – nyt jo neljättä kertaa, koronan tuomista haasteista huolimatta.
Meidän juttu kehitettiin ylläpitämään  työtyytyväisyyttä hyvällä mallilla myös jatkossa, keskittyen positiiviseen ja rentoon yrityskulttuuriin, pitkäjänteiseen kehittämistyöhön sekä henkilöstön osallistamiseen.

Teimme oman videosarjan Meidän jutusta, jossa SSO:n omat kasvot pääsevät esittämään ajatuksiaan tästä mullistavasta kehitysprojektista. Videoiden tavoitteena on kertoa kokemuksia, kuinka henkilökunta on yhdessä päässyt toteuttamaan parempaa palvelukokemusta.  Suunnittelimme, käsikirjoitimme ja toteutimme filmit, joissa välittyy aidot onnistumisen tunteet ja SSO:n vahva vastuullinen arvomaailma.

▶ Käsikirjoitus
▶ Videoiden sisältöjen suunnittelu