Raision kaupungin messuosasto

  • Digi&Some
  • Sisältö

Arvostan sitä, että messuosaston suunnittelussa huomioitiin kestävyys. Olemme hyödyntäneet osaston eri elementtejä tapahtumissa ja kaupungin markkinoinnissa jo moneen kertaan.

Seinäkankaatkin pääsevät uudelleen messuille ensi keväänä.

– Mirkka Ruohonen, Raision kaupungin viestintäjohtaja

raision_messuosasto

Messuosasto, joka pysäyttää ja aktivoi messukävijöitä

Suunnittelimme Turun Rakenna & Sisusta -messuille osaston joka toi raikkaalla ja osallistavalla tavalla esille Raision tonttitarjontaa. Digipyöräile elämän makuiseen Raisioon kehoitti messuvieraita tutustumaan Raisioon messuille suunnitellulla videoesittelyllä, jota sai seurata samalla pyöräillen paikallaan osastolla. Kampanja korosti Raision pyöräily-ystävällisyyttä. Lisäksi jokainen kevään aikana Raisiosta tontin lunastanut osallistui sähköpyörän arvontaan. Tonttikampanja aloitettiin alkuvuodesta somekampanjalla, johon toteutimme kevyitä graafisia videoita. Videokampanjointi uusittiin messujen ajankohtana toukokuun alussa uudella videomateriaalilla. Messuosasto on tehty niin asukkaita, potentiaalisia muuttajia kuin päättäjiäkin varten. Tavoitteita oli muun muassa Raision tekeminen tutuksi kotikaupunkina – niin nykyisenä kuin mahdollisesti tulevana sellaisena. Inspiraationsa messuosasto sai Raision monipuolisuudesta ja luonnonläheisyydestä.

Tonttikampanjan lisäksi Raisio on tehnyt paljon viestinnällisiä tekoja ja saanut asukasmäärän kasvuun. Kesällä ylittyi ennätysraja eli 25000 asukasta.

▶ Kampanjakonseptin ideointi ja kiteytys
▶ Messuaktivoinin ja messuosaston ideointi ja toteutus
▶ Some- ja digimarkkinointimateriaalit
▶ Messuvideo

25 000

asukkaan ennätysraja

ylittyi