Kumho

  • Digi&Some
  • Sisältö
  • Brändi

Kumhot koko kansalle

Vastaamme Kumhon Suomen rengaskampanjoiden lisäksi kaikesta Kumhon mainonnasta ja kansainvälisen materiaalin lokalisoinnista.

▶  Nettisivut
▶  Sosiaalinen media
▶  Digimainonta

▶  Rengaskampanjat
▶  Brändimainonta
▶  Jälleenmyyjäkampanjat

▶  Radiomainonta
▶  TV-mainonta
▶  Digimainonta

 

Kumho – Kelpaa ajella

Rengasbrändi meille kaikille suomalaisille, pakkasen puremille ja kylmän kasvattamille. Oman elämän rallikuskeille, sunnuntaiajelijoille ja reissutien kurvailijoille. Sanoitimme brändin suomalaisen ytimen ja visualisoimme sen poikkeavalla tavalla.
Suomalaisia julkisesti syleilevä rengaskampanja vaatii monikanavaisuutta: TV-mainonnalla sekä digimainonnalla ja sosiaalisella medialla tavoitamme erilaiset ja laajat kohderyhmät. Jälleenmyyjät valmistelimme sesonkiin hybriditapahtuman avulla ja lisäksi teimme heille monipuolisesti markkinointimateriaaleja vaikuttamiseen paikallisesti kautta maan.

KumhoTalvi I LiveKatsomo

Kumho RoadShow toteutettiin hybridilive-tapahtumana, jossa jälleenmyyjille oli tarjolla sisäpiiritietoa testeissä menestyneistä Kumhon talvirengasuutuuksista. Juontaja Heidi Suomen vieraina loistivat ralliteiden virtuoosi ja rengastestaaja Esapekka Lappi, Scason Oy:n varatoimitusjohtaja Eero Mäkitalo sekä Kumho WinterCraft oluen kehittäjä Jonas Sahlberg. Huolellisesti käsikirjoitetusta tapahtumasta jälleenmyyjät saivat tietoa ja livechat-vastauksia kysymyksiinsä.

Kumhon-talvi-live
Kumho-hybridi

+

Onnistuneita kilpailuja

+

Netin kävijämäärät

+

Sosiaalisen median seuraajat

+

Radiomainonnan tavoittavuus

+

TV-mainonnan tavoittavuus

+

Somen ja digin tavoittavuus