TV-mainosten suunnittelu ja tuotanto

TV on hyvin havainnollinen media, joten se sopii kaikkien tuotteiden ja palvelujen esittelyyn. Mainosajan hinnoittelu on kohtuullista ja nykytekniikalla tuotantokustannuksetkaan eivät kirpaise.

Kaikki lähtee ideasta. Olemme todistaneet, miten jo muutamasta valokuvasta, tekstistä ja spiikistä rakennettu tv-mainos myy kuin häkä. Kerro meille budjettisi, niin saat kätevästi koko paketin: suunnittelu + käsikirjoitus + tuotanto + media.

Radiomainosten suunnittelu ja tuotanto

Radio toimii erinomaisesti joko itsenäisenä mainosvälineenä tai tukevana osana integroitua mediaratkaisua. Radiossa saamme sanan elämään, viestin perille ja luomme mielikuvia.

Radiomainonnalla voimme jatkaa tv-mainoksen vaikutusaikaa – tai tukea ulko- ja liikennemainontaa, kun autoilija kuulee viestin myös radiosta. Radio kampanjoi erinomaisesti myös yhdessä netin kanssa, se ohjaa kiinnostuneet kuulijat mainostajan nettisivuille tai esimerkiksi verkkokauppaan tarjousten pariin.

Video- ja mainoskuvaukset

Kuva myy paremmin kuin tuhat sanaa ja video vielä enemmän.

Suunnittelemme kuvakäsikirjoitukset, buukkaamme mallit ja hoidamme castingin. Huolehdimme myös kuvausten ohjauksesta niin studio- kuin ulkokuvauksissakin. Työmme tuloksena syntyy ammattimaisia mainosvalokuvia tuotteista ja muista kohteista, yritys-, henkilöstö- ja tuote-esittelyjä sekä esimerkiksi koulutus- ja tapahtumavideoita.

Tässä muutama hyvä syy viedä mainonta TV:hen, radioon tai videolle:

  • Tuo esille tunteen ja äänen
  • Näyttää viestisi suurten brändien rinnalla
  • Kasvattaa brändisi tunnettuutta
  • Myy