Hakusana- ja banner-mainonta

Hakusanoilla löytyvät potentiaaliset asiakkaat, sillä mainokset näkyvät niille, jotka etsivät mainostajan palveluita tai tuotteita. Hakusanamainonta on edullista ja liikkeelle pääset pienelläkin mediabudjetilla. Suosittelemme.

Kaikki haluavat myydä bannerinäkyvyyttä, mutta ei kannata ostaa sikaa säkissä. Bannereilla pitää näkyä oikealla hinnalla oikeissa verkostoissa, joilla tavoitetaan oikeat kohderyhmät. Sopivan yhdistelmän löytämiseksi teemme ennakkoanalyysit ja olemme valmiit nopeisiin muutoksiin kampanjan aikana.

Olemme pitkän kokemuksen omaava virallinen ja koulutettu Google Partner.

Some ja sisällöntuotanto

Facebook, Instagram, Linkedln, Twitter ja Youtube… vaihtoehtoja täynnä olevassa somessa aukeaa suuri maailma, jossa on tavoitteiden saavuttamiseksi käytettävä oikeita reittejä. Hyvällä some-strategialla hankimme kustannustehokkaasti näkyvyyttä niin vanhoille kuin uusillekin asiakkaillesi.

Some tukee tehokkaasti sisällöntuotantoa sekä aktivoi seuraajia kommentoimaan, tykkäämään ja jakamaan sisältöä – ja tätä kaikkea ei todellakaan tarvitse tehdä itse. Tarjoamme täydet some-palvelut ja huolehdimme siitä, että olet aidosti läsnä ja näkyvillä sopivaan aikaan ja sopiville kohderyhmille.

Hakukoneoptimointi

Suomalaiset tekevät miljoonia Google-hakuja päivässä, kannattaa siis olla hakutulosten kärjessä. Hakukoneoptimoinnilla (SEO) varmistamme näkyvyyden netissä, lisäämme kävijöiden määrää ja parannamme löydettävyyttä.

Olemme sertifioituja Google Analyticsin asiantuntijoita. Kuten maksetuissa mainoskampanjoissa, keräämme ja analysoimme dataa mm. siitä, mitkä hakusanat johtavat käyttäjiä nettisivuillesi ja toteutamme hakukoneoptimointia aina tavoitteellisesti.

Netti- ja kampanjasivut

Nettisivut ovat yrityksen tärkein mainos- ja myyntiväline. Nyt kun nettiin mennään yhä useammin mobiilisti, responsiiviset ja asiantuntevasti suunnittelemamme nettisivut ovat visuaalisuuden, sisällön ja tekniikan taidokas kombinaatio.

Visuaalisten suunnittelijoidemme luovan työn jälki on laadukasta ja web-designerimme viimeistelee sivujen toiminnot. Olemme suunnitelleet asiakkaillemme jo kolminumeroisen määrän netti- ja kampanjasivuja, mutta yhä edelleen innostumme luomaan uutta ja ylittämään odotukset.

Jo yksi hyvä syy riittää päätökseen mainostaa netissä, mutta tässä niitä on monta:

  • Nopea liikkeellelähtö ja tulokset
  • Kohdennettavuus
  • Kustannustehokkuus
  • Mitattavuus
  • Vuorovaikutteisuus ja henkilökohtaisuus
  • Reaaliaikaisuus, välitön reagointi, muokattavuus
  • Asiakastiedon saaminen markkinointitoimenpiteiden perustaksi