DIGIMAINONTA / NETTIMAINONTA

Sähköistämme markkinoinnin – nopeammin, enemmän, useammille!

Teemme kaikkea sitä mitä asiakkaamme tarvitsevat modernin sähköisen markkinoinnin välineiksi. Digimainonnan jatkuvaan kehittämiseen on tyypillistä se, että teemme myös sellaista, mitä asiakkaamme eivät edes osaa kysyä meiltä!

Netti- ja kampanjasivut ovat se perusta, minne ohjaamme digitaalisella mainonnalla liikennettä oikeasta kohderyhmästä. Liikenteen lähteinä ovat hakusana-, banner- ja videomainonta, remarketing, some ja kokeileva sisällöntuotanto sekä hakukoneoptimointi.

Perinteisen mainonnan keinot eivät sellaisenaan toimi nettimainonnassa. Sähköisen markkinointistrategian perusteella nopeassa digitaalisessa maailmassa eletään hetkessä – silloin ei mennä yhdellä mainoksella, vaan viestiä muokataan jatkuvasti niin sisällöltään, ulkoasultaan kuin kanavavalinnaltaankin. Näin löydämme tuotteelle tai palvelulle tehokkaimmat tavat näkyä ja oikeat markkinointikanavat.

TV, RADIO & VIDEOMAINONTA

TV- ja radiomainonnalla rakennat vahvoja mielikuvia!

TV- ja radiomainonnalla tavoitat suuret massat tai profiloidut tarpeen mukaan. Voit ottaa haltuun koko Suomen tai haluamasi alueen. Mainonnan kohdistettavuus ohjelma- tai kohderyhmävalinnoin on huippuluokkaa.

TV on edelleen väkivahva media. Televisiomainonnan eri muodot, kuten ohjelmayhteistyö ja nettikatselussa mainostaminen kasvaa koko ajan, mutta eniten teemme tv-mainosten suunnittelua ja tuotantoa still-kuvalla, animaatiolla tai kuvatulla materiaalilla.

Kymmenen vuoden aikana olemme ehtineet suunnitella ja toteuttaa yli sata erilaista televisio-, radio- ja videomainosta. Nopea toiminta on valttimme. Kokemus on hionut tuotantoprosessimme tehokkaaksi ja virtaviivaiseksi. Tuotamme ammattitaidolla luovat ja myyvät TV-mainokset, YouTube-videot, radiomainokset ja yritysesittelyt.

ILMEET & PRINTTI

Erottuva ilme ja näyttävät painotuotteet tekevät vaikutuksen!

On tärkeätä, että yrityksen ilme ei jämähdä. Yritysilmeessä tiivistyy yrityksen tärkein pääviesti. Hyvä ilme elää ajassa ja on muuntautumiskykyinen. Joskus on kuitenkin tarpeen aloittaa puhtaalta pöydältä uudistamaan ilmettä.

Uusien yritysten perustamisinto tuo asiakkaiksemme innovatiivisia ja persoonallisia yrityksiä, joiden matkaan on mukava lähteä. Suunnittelemme mielellämme aloittavalle yritykselle oman erottuvan yritysilmeen ja laadukkaat markkinointimateriaalit. Välillä lähdemme nimen suunnittelusta saakka.

Vaikka nykypäivänä yritykset elävät suurilta osin digitaalisissa medioissa, tarvitaan graafista suunnittelua edelleen myös paperille painettuja materiaaleja varten. Emme ole unohtaneet perinteisiä AD-taitoja, vaan suunnittelemme edelleen printtimainontaa, käyntikortteja, esitteitä ja muuta painettua materiaalia päivittäin.

BRÄNDÄYS, IMAGO & VIESTINTÄ

Brändin hallinnasta helpompaa asiantuntijan avulla!

Brändi on toimintaa ja viestintää yhdistävä visio. Se on yritykselle ainutlaatuinen kilpailuedun luoja, mutta hyvin aineeton pääoma. Siksi brändäys vaatii päämäärätietoista johtoa, jotta kasvetaan oikeaan suuntaan.

Suunnitelmallisuus ja kokonaisvaltaisuus ovat kärkenä menestykseen. Markkinat voitetaan kohderyhmän mielissä ja hallittu markkinointiviestintä vaatii koko organisaation sitoutumista.

Autamme asiakkaitamme huolehtimaan imagon- ja viestinnänhallinnasta ja varautumaan poikkeamiin ja kriiseihin. Palvelupalettiimme kuuluu myös koulutus ja jatkuva kehitystyö uudistuvan median kanssa pärjäämiseksi.